Вчительський Журнал он-лайн

 

Методична розробка інтегрованого уроку: "Технологія приготування омлетів"

Друк

Анотація

Методична розробка інегрованого уроку:  «Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування омлетів. Омлет з томатами та моцарелою», «Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце-продуктів. Умови та терміни зберігання», в якій тісно пов’язані два спец предмети: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», та «Гігієна та санітарія виробництва».

Відповідно до робочої програми з дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», на кваліфікацію «кухар» четвертого розряду, складена методична розробка з теми «Технологія приготування страв з яєць та сиру». На вивчення вищезазначеної теми відводиться 6 годин, у тому числі 2 години - на лабораторно-практичні роботи.

Горпинич Світлана Олександрівна - викладач спецдисциплін харчового профілю

Вкладення:
Скачать этот файл (критерії оцінювання.docx)Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів [Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів з теми уроку] 19 Kb
Скачать этот файл (Методична розробка.docx)Методична розробка: "Підготовка сировини та приготування омлетів" [Інтегрований урок, де поєднано два предмети: "Технологія приготування їжі" та "Санітарія та гігієна"] 2644 Kb
Скачать этот файл (Омлет натуральний.avi)Відео-омлет натуральний (перше відео в презентації) [Підбір інструменту, інвентарю та приготування класичного омлету] 4782 Kb
Скачать этот файл (омлет+ санітарія .pdf)технологія приготування омлетів [Підготовка сировини до приготування омлетів та приготування різних видів омлетів] 4876 Kb
Скачать этот файл (Презентація різних видів омлетів.docx)Презентація та подача омлетів [приклади, як можна гарно та естетично оформити і подати звичайний омлет] 667 Kb
Скачать этот файл (технологічні картки омлетів.docx)Технологічні картки приготування омлетів на 1 та 3 порції [Технологічні кортки омлетів натурального, змішаного, фаршированого, пряження] 3505 Kb
Скачать этот файл (Технологія приготування омлетів .ppt)Презентація до уроку "Технологія приготування омлетів" [Підготовка сировини до приготування омлетів та приготування різних видів омлетів] 15800 Kb
Останнє оновлення на Субота, 11 січня 2014, 23:00  

Корисні посилання

Електронні книги - Основа

Adobe Acrobat

Онлайн -перекладач

Онлайн-конвертер pdf файлів в doc

Расширения для Joomla

Як дізналися про наш сайт

Виберіть одну відповідь
 


Авторизація

Увага Конкурси!

Інтернет-урок

Подати заявку на конкурс

"Інтернет-урок"


Портфоліо

шкільного бібліотекаря

Подати заявку на конкурс

"Портфоліо шкільного бібліотекаря"

Пошук

Контакти

Поштова адреса:

«Учительський журнал он-лайн»

ВГ «Основа», вул. Плеханівська, 66, оф. 5, м. Харків, 61001

Адміністратор порталу:

Тел. : (+3057) 731-96-33

e-mail:

ICQ: 615327719


© 2022 ТОВ «ВГ «Основа».

© 2014 Вчительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.

 

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо.  Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті, ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.