Саєнко Надія Апанасіївна
Мультимедийний урок з предмету організація виробництва
Додаток 1 _Ресторан 'Савой'.flv | [ ] | 29493 Kb |
Додаток 3_Презентация1.ppt | [ ] | 4428 Kb |
Додаток 4_Электронное меню eMenu - Видео презентация.flv | [ ] | 29461 Kb |
Додаток 5_Хвилинка-перепочинок.ppt | [ ] | 3619 Kb |
Додаток 6_Значення правильного та чіткого оформлення меню.doc | [ ] | 30 Kb |
Додаток 7_Вимоги при складанні меню.doc | [ ] | 35 Kb |
Додаток 8_Види меню.doc | [ ] | 66 Kb |
Додаток 9_Порядок запису страв в меню.doc | [ ] | 34 Kb |
Метод-розробка з організації виробництва.doc | [ ] | 5239 Kb |
тест.txt | [ ] | 2 Kb |
SocButtons v1.4