Горпинич Світлана Олександрівна, Матвєйцева Інна Василівна, Садова Наталія Петрівна
АНОТАЦІЯ
Методична розробка «Урок-семінар на тему: «Сучасні і традиційні способи теплової обробки продуктів з використанням інноваційних технологій в українській та світовій кулінарії»» пропонується для опанування професії «кухар» 3 розряду, в якій поєднано вивчення загальноосвітніх та спецдисциплін (технологія приготування їжі з основами товарознавства, іноземна мова, інформатика).
Узагальнення та систематизація знань у такій формі допомагає формувати професійну компетентність та вводити в навчальний процес інноваційні технології, удосконалювати вміння здійснювати міжпредметні зв’язки, поділитись досвідом ведення бінарно-інтегрованого уроку.
Методична розробка рекомендується для використання у роботі педагогічними працівниками професійно-технічних навчальних закладів, які здійснюють підготовку кваліфікованих працівників за професією «кухар» 3 розряду та учнями подібних закладів для вивчення, закріплення матеріалу по темах «Теплова кулінарна обробка продуктів» (технологія приготування їжі з основами товарознавства), «Харчування» (англійська мова), «Служби Інтернету» (інформатика).
Посилання на відеоурок на YouTube http://www.youtube.com/watch?v=LFmGsYaw5EU