Вчительський Журнал он-лайн

 

Мій конспект. Жигло І. В., багатопрофільний ліцей № 37, м. Донецьк. Свята і традиції. 5 клас

Друк

 

Тема самоосвіти, над якою я працюю — «Використання новітніх комп’ютерних технологій під час вивчення англійської мови». У своїй роботі я використовую мультимедійне обладнання — проектор та мультимедійну дошку,персональний комп’ютер, ноутбук, аудіо- та відеотехніку. Ми розробляємо презентації та міні-фільми із субтитрами за допомогою комп’ютерних програм Microsoft Power Point,  Microsoft Movie Maker та Pinnacle. Учні із задоволенням розробляють та презентують проекти, складають своє мовне портфоліо. У нашому ліцеї також існує творчий гурток «Англійській Клуб», кореспонденти якого здійснюють пошук інформації, переробляють ії, беруть інтерв’ю, фотографують, роблять відеозйомку, після цього презентують свої наробки на нашому сайті. У  ліцеї ми також маємо можливість використовувати Інтернет on-line. Сучасні учні вільно володіють комп’ютерними технологіями, мають свої електронні скриньки, тому ми маємо друзів у різних регіонах України та в інших країнах, спілкуємось on-line з допомогою таких програм, як Skype, ICQ тощо. Як учитель-методист, я веду наставницьку роботу. Для цього використовую форум на сайті видавничої групи «Основа» www.osnova.com.ua. На сторінці http://www.osnova.com.ua/contacts/ завжди є зворотній зв’язок з редакцією, де можна отримати відповіді на всі запитання. Вже багато років я є керівником шкільного методичного об’єднання вчителів англійської мови. Ми постійно передплачуємо комплект науково-методичних журналів видавничої групи «Основа», тому завжди отримуємо різноманітну інформацію: огляд нормативних документів, розробки уроків та позашкільних заходів, календарно-тематичне планування, допомогу для керівників методичних об’єднань тощо. Як передплатники ми маємо можливість користуватися електронною версією журналів на сайті http://www.osnova.com.ua/magazines/7, а також маємо доступ до архіву номерів http://www.osnova.com.ua/magazines/7/archive/. Зараз «Основа» стала ще ближче до нас! Уважні та кваліфіковані менеджери завжди вчасно відповідають на електронні листи та надають корисну інформацію. Особливу подяку хочу висловити менеджеру сайту Іллі Сєрікову. Він допоміг мені зареєструватися на сайті та отримати доступ до архіву номерів, надав корисну інформацію про літературу видавництва та електронні підручники.
В нашому ліцеї ми створили свій сайт englishclub37.at.ua, де презентуємо свої про-
екти, спілкуємося, проводимо анкетування й опитування. Особливо наш сайт допоміг під час карантину, коли ми організували дистанційне навчання. У каталозі файлів учителі можуть завантажити календарно-тематичне планування за підручниками О. Карп’юк та А. Несвіт, розробки уроків і позакласних заходів, які були надруковані в науково-методичних журналах видавничої групи «Основа». Також я використовую свій сайт Портфоліо вчителя англійської мови Irenie2000.at.ua для розповсюдження досвіда своєї роботи. Ідея створення цього портфоліо в мене з'явилась після знайомства з матеріалами сайту http://www.teacherjournal.com.ua Дякую видавничої групі "Основа" та його менеджеру Іллі Сєрікову за цей цікавий та корисний суперпроект!

 


Attachments:
Download this file (4AML_Journ_36(298).pdf)4AML_Journ_36(298).pdf [ ] 216 Kb
Останнє оновлення на Вівторок, 05 квітня 2011, 08:22  

Побудова графіків функцій. MS Excel 2003, 2007, 2010

Photoshop: первые уроки

MS Power Point (2003, 2007, 2010). Професійне створення презентацій

Шкільний веб-сайт: проектування, розробка, публікація

Корисні посилання

Електронні книги - Основа

Adobe Acrobat

Онлайн -перекладач

Онлайн-конвертер pdf файлів в doc

Конвертер файлів Office 2007


Пошук

Авторизація

Вартість при замовленні кількох сертифікатів одночасно

Кількість

сертифікатів

Вартість
1-4
30 грн за кожний сертифікат
5 130 грн
6 140 грн
7 150 грн
8 160 грн
9 170 грн
10 180 грн

 

Контакти

Поштова адреса:

«Учительський журнал он-лайн»

ВГ «Основа», вул. Плеханівська, 66, оф. 5, м. Харків, 61001

Адміністратор порталу:

Тел. : (+3057) 731-96-33

e-mail:

ICQ: 615327719


© 2011 ТОВ «ВГ «Основа».

© 2011 Вчительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.

 

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо.  Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті, ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.