Вчительський Журнал он-лайн

 

Як швидко вивчити Present Simple

Друк

Present Simple – теперішній простий час англійської мови, що є одним тих «китів», на котрих стоїть граматика та побудова речень. Тож якщо ви хочете оволодіти англійською мовою на високому рівні без знання теперішнього часу вам її не вивчити. Тож давайте приступимо до справи.

Іваненко Сергій Сергійович.  Як швидко вивчити Present Simple? В першу чергу вам потрібно запам’ятати одне важливе правило: дієслова у теперішньому простому часі використовуються без частки to та пишуться у їхній першій формі. Лише з займенниками 2 особи однини використовуються закінчення –s. Це все, що вам потрібно знати з правил!

Ви запитаєте, а як же призвичаїтись до подій, коли потрібно використовувати Present Simple? Я вам відповідаю: просто розпочніть використовувати цей час у повсякденній розмові, у найкращому випадку – знайдіть співрозмовника, що володіє англійською на найвищому рівні і зможе вам пояснити, в яких випадках потрібно вживати цей час. Хоча, насправді, нічого секретного у цьому немає: прості англійські часи використовуються для подій, що є звичними і загальними. Наприклад, речення I go to school означає, що ви ходите до школи, проте не йдете до неї у цей момент часу.

Презент сімпль можете використовувати навіть тоді, коли його використання не є обов’язковим – просто в такому випадку ви самі зрозумієте, що речення звучить якось не так ,а зміст взагалі стає незрозумілим. Не бійтеся вчитися на своїх помилках – це дуже корисно!

 

-----------------------------------------

 

Корисні посилання

Електронні книги - Основа

Adobe Acrobat

Онлайн -перекладач

Онлайн-конвертер pdf файлів в doc

Расширения для Joomla

Як дізналися про наш сайт

Виберіть одну відповідь
 


Авторизація

Пошук

Увага Конкурс!

Інтернет-урок

Подати заявку на конкурс

"Інтернет-урок"

Контакти

Поштова адреса:

«Учительський журнал он-лайн»

ВГ «Основа», вул. Плеханівська, 66, оф. 5, м. Харків, 61001

Адміністратор порталу:

Тел. : (+3057) 731-96-33

e-mail:


© 2022 ТОВ «ВГ «Основа».

© 2014 Вчительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.

 

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо.  Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті, ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.